Voorbereiding op een sessie

Zorg dat je dit goed leest!

De allerbelangrijkste manier om je op de sessie voor te bereiden is, vanaf het moment dat je hebt besloten om een afspraak te maken, je voor te stellen dat je een directe en heldere communicatie hebt met dat deel van jou dat in staat is om jou informatie, boodschappen en heling te geven.

We zullen dat deel van jou, het Totale Zelf noemen.
‘Ik heb een directe en heldere communicatie met mijn ‘Totale Zelf’.
Je kunt deze intentie de hele dag herhalen, hardop of zachtjes. Het is heel belangrijk om dit te doen vlak voordat je ’s avonds in slaap valt.

Je kunt bijv. ook een briefje op je badkamer spiegel hangen om de zin te herinneren en je kunt je erop concentreren terwijl je je tanden poetst en voordat je naar bed gaat.

Maak vooraf een lijstje met vragen en neem dit mee naar onze afspraak. Vooraf mailen mag ook. Begin je lijst met de belangrijkste vragen omdat we ze misschien niet allemaal kunnen behandelen. Probeer het daarom bij 10 á 15 vragen te houden.

Wat voor soort vragen?
Normaal gesproken worden er vragen gesteld over je eigen persoonlijke leven.

Voorbeelden
– Sinds mijn geboorte heb ik last van astma. Waarom? Hoe kan dit worden genezen?
– Ik vind mijn baan niet leuk meer en zou graag wat anders willen doen. Wat past het beste bij mij?
– De relatie met mijn broer/zus/vader/moeder is moeilijk. Hoe komt dat en hoe kan het worden opgelost?
– Een aantal jaren geleden had ik een vreemde ervaring (droom, visioen, gebeurtenis of gevoel) wat gebeurde er toen en waarom?
– Wat is mijn levensdoel?
– Ben ik op de juiste spirituele weg?
– Ik zou graag een sterke(re) verbinding willen met mijn Totale Zelf.

Maak je niet ongerust of je genoeg vragen hebt. Ik heb standaard vragen die ik je stel tijdens het voorgesprek. Hierdoor ontstaan ook weer nieuwe vragen.

Dromen
Probeer ook aandacht te besteden aan je dromen voor de afspraak. Probeer ze op te schrijven; het zijn boodschappen voor jou en kunnen mij helpen om jou in de sessie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Koffie voor de sessie?
Drink geen koffie of alcoholische dranken voor de sessie. Als je hoofdpijn krijgt omdat je geen koffie gedronken hebt, adviseer ik je om wel een kopje te drinken.

Afspraken na de sessie?
Het is geen goed idee om na de sessie nog afspraken te plannen of activiteiten uit te voeren die een diepe concentratie verlangen.

Het hypnose deel in de sessie lijkt veel op het deelnemen aan een lange, erg gedetailleerde dagdroom waar je in betrokken bent. Je voelt je alsof je terug bent van een interessante reis waar je andere werelden hebt gezien. In feite heb je dat ook gedaan. Het is goed om even de tijd te nemen voordat je weer deelneemt aan
het normale dagelijkse leven.

Na de sessie
Het is belangrijk om in de dagen, weken en maanden erna, te luisteren naar de geluidsopname die ik je via WeTransfer toestuur. Zelfs als je bewustzijn onmiddellijk na de sessie alles onthouden heeft. Het kan net als een droom langzaam wegzakken.

Elke heling of verkregen inzicht zal versterkt worden door het herhaaldelijk luisteren naar de opname. Het doel is om jouw bewustzijn weer op één lijn te brengen met je Totale Zelf, zodat je alle veranderingen en de heling kan accepteren zoals het bedoeld is.

Mocht je later vragen hebben over je ervaringen tijdens of na de sessie, dan kun je me altijd mailen (info@bwise.space) of via het contactformulier.