Afspraak en tarief

Afspraak en tarief
Een QM-Hypnose sessie kan gemiddeld 3,5 uur duren met kans op uitloop. Ik neem alle tijd voor jou want dit is jouw gekozen moment. Het is dan ook verstandig om niets te plannen na de sessie, dat geeft voor beiden rust. Tussendoor zorg ik er voor dat er iets te eten en te drinken aanwezig is.

Tarief
Ik bied een QM Hypnose sessie aan voor € 300,-.
(soms maak ik uitzonderingen)

Betaling
Ik vraag je daarom vriendelijk het bedrag voor de afspraak over te maken naar mijn bankrekeningnummer vermeld in de e-mail, je mag het natuurlijk ook contant meenemen naar de afspraak.

Afspraak op jouw locatie?
In geval het je niet lukt om bij mij in de praktijk langs te komen (je zit bijvoorbeeld in een rolstoel) dan kan ik ook bij jou op locatie langs komen (max. 1 uur reizen vanaf Goes). De normale reiskosten worden in rekening gebracht.

Eventueel maatwerk is mogelijk. Soms heb ik de mogelijkheid om mijn praktijk op de begane grond te houden. Vanaf die kant is het rolstoeltoegankelijk.

Maak nu een afspraak of stel een vraag via onderstaand contactformulier

    Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te reageren op jouw verzoek.

    Contactgegevens
    Praktijk Bwise
    Email: info@bwise.space
    Adres: Notestraat 4, Goes