Wie ben ik?

Edwin Verwijs Zeeland

Mijn naam is Edwin Verwijs, oprichter van praktijk Bwise en ik ben geboren te Goes in 1972. In mijn huidige werk verricht ik veel ondersteunende werkzaamheden. Nu doe ik dat graag via Hypnose in mijn praktijk Bwise (Praktijk voor QM Hypnose).
Ik woon samen met mijn partner Josseline (praktijk Merlia).

Ouders en ruzie
Mijn ouders waren al behoorlijk op leeftijd toen ik werd geboren en zijn inmiddels allebei overleden.
Ik heb nog één oudere broer en zus. Materialistisch gezien had ik het goed, kwam niets te kort. Wat ik mij vooral kan herinneren uit mijn jeugd waren de dagelijkse ruzies tussen mijn moeder en vader. Dit heeft een behoorlijke invloed gehad op de rest van mijn leven.

Vergeven
Inmiddels, door veel zelf te ervaren een meegemaakt te hebben, heb ik vooral mijn moeder kunnen vergeven maar ook mezelf, hierdoor blijft alleen maar liefde over. Vergeven is zo belangrijk. Vergeven maakt je vrij, vrij van emotionele pijn.

Leven en Dood
Toen ik 12 jaar jong was overleed mijn toenmalig vriendinnetje aan de gevolgen van leukemie. Wat mij daarvan vooral is bijgebleven zijn de gesprekken die ik met haar had voordat ze overleed en hoe ze daar met zoveel vrede en liefde mee omging. Dit heeft er denk ik toe geleid dat ik het een groot gedeelte van mijn leven in de rol van helper ben gaan zitten.

Fysieke klachten
Ik was in die tijd vaak ziek, had astma en bronchitis en veel problemen met mijn gehoor. Uit ervaring weet ik dus wat het is om klachten te hebben en beperkt te worden in je doen en laten.

Schooltijd
Tijdens de lagere school was ik al bezig met wat ik ‘later wilde worden’ en dat was ‘soldaat’. Begin jaren ’90 heb ik gekozen voor de Luchtmobiele Brigade.

Beroeps Bepaalde Tijd
Ik ben in die tijd hard gaan trainen om te worden toegelaten tot dit onderdeel. Gemotiveerd door vooral de opmerkingen van mijn ouders dat dit allemaal te zwaar zou zijn voor mij heb ik uiteindelijk toch doorgezet.
Het was hard werken en uiteindelijk heb ik mijn baret behaald.

Uitzending Bosnië
In 1992/’93 ben ik op ‘Vredesmissie’ uitgezonden geweest naar Bosnië als blauwhelm. Daar leerde je al vrij snel, dat alles wat je dacht ’te kort’ te komen in Nederland, in het niets viel bij wat ik daar heb gezien aan armoede en ellende. Wat op mij een bijzondere indruk heeft gemaakt was mijn gijzeling in 1993.

Kort na mijn uitzending in Bosnië liep mijn contract af bij Defensie en heb ik bewust besloten de rest van mijn leven in ‘vrede’ door te brengen. Ik had in deze korte tijd genoeg gezien en meegemaakt en had behoefte om mezelf een leuke baan en vriendin te gunnen, ver weg van welke oorlog dan ook.

Verslavingen
Er is een periode geweest dat ik mijn toevlucht zocht in allerlei verslavende middelen, tot het moment kwam waar ik mezelf niet meer recht kon aankijken in de spiegel. Er moest duidelijk iets gebeuren, want ik kreeg fysiek last van mijn verslavingen en dit had ook zo zijn impact op de mensen om mij heen.

Roken en drinken
Ik ben eerst gestopt met roken en in de plaats daarvan gaan hardlopen. Één van mijn beste beslissingen ooit. Vervolgens heb ik besloten geen alcohol meer te drinken, verbazingwekkend genoeg ging me dat vrij gemakkelijk af. Misschien omdat ik al vanaf mijn 13e ‘bezig’ was met roken & drinken en ik besefte genoeg te hebben nu ik halverwege de 30 gepasseerd was.

Gezonder en vooral bewust zijn van het feit wat je eet samen met meer beweging zorgt er voor dat je weer een goed gevoel kunt krijgen over jezelf en je lichaam. Op die manier krijg je weer de regie terug over je eigen pad.

Inspiratie en QM Hypnose
In 2022 ontdekte ik de boeken en filmpjes van Dolores Cannon op Youtube wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik de opleiding QM Hypnose bij Priscilla Tielman ben gaan volgen.

Nu mag ik door middel van QM Hypnose mensen helpen met al hun vragen, trauma’s en problemen.

Meer weten?
Nu je iets meer weet over Edwin Verwijs en praktijk Bwise wil je misschien ook weten wat ik jou kan bieden en wat ik voor jou kan betekenen?

Lees dan rustig verder op mijn site of maak een afspraak via dit formulier of via mijn e-mail adres info@bwise.space. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Stem
Sommige cliënten vinden het fijn om eerst mijn stem te horen voordat ze een afspraak met mij maken. Als dat je wens is laat dan s.v.p. je telefoonnummer achter zodat ik je later kan terugbellen.

Ik heb inmiddels al verschillende cliënten mogen begeleiden op hun reis naar binnen. Ze vertellen je hier wat hun ervaringen zijn.

Graag tot ziens!

Met warme groet,

Edwin Verwijs, Praktijk Bwise